Domaćinstvo Milojević - ponuda

Ako želite da pobegnete od svakodnevnice i prepustite se zagrljaju prirode, da vas budi pesma petla ili opojni miris sveže pečene pogače, Domaćinstvo Milojević je idealno mesto za vaš odmor.

Prava i potpuna relaksacija vam se pruža u otvorenim bazenima sa termo - mineralnom vodom, temperature 23°C do 27°C, a koji se nalaze u sklopu domaćinstva.

U seoskoj sredini, u kojoj se obično može naći sve ono sa čime se ne susrećete u svakodnevnom životu, spoznaćete kako izgleda život u harmoniji s prirodom.

Vašu svakodnevnicu možete dopuniti biciklističkim izletima po šumskim stazama. Toplo preporučujemo da za vreme panoramskog razgledanja napravite pauzu u prijatnoj hladovini gde ćete doživeti pravu prisnost sa prirodom.

U bližem i daljem okruženju Domaćinstva nalaze se brojni kulturno-istorijski spomenici koji su igrali značajnu ulogu u toku celokupne srpske istorije.

U blizini domaćinstva protiče reka Lopatnica na kojoj možete da se oprobate u sportskom ribolovu. Izvire na 1080 m.n.v, prava je planinska reka, vrlo brza i bujičasta u proleće, ali u ostalim godišnjim dobima uvek hladne i bistre vode.

Naravno uvek će vas čekati sto na kome je servirano bogatsvo kulinarskih specijaliteta i opet bez žurbe daćete sebi dovoljno vremena da uživate u ukusima i mirisima darova prirode.

Pored toga što naši najmlađi gosti imaju priliku da upoznaju sve domaće životinje dostupno im je uređeno dečije igralište na kome mogu da provedu trenutke za pamćenje.

U zavisnosti od godišnjeg doba možete kupiti razna slatka, džemove, sokove, čajeve, domaću rakiju, mlečne proizvode, jaja, zmnicu i sve ostale proizode koje sami proizvodimo.

Svim gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u celom domaćinstvu (u sobama, letnjikovcima, pored bazena...)

Doživite ono šta ne možete u gradu, provedite praznike u Domaćinstvu Milojević i upoznajte se sa starim srpskim običajima i tradicionalnom prazničnom trpezom.

Nesvakidašnji pejzaž koji okružuje Domaćinstvo Milojević i očuvana prirodna sredina, idealno su mesto za šetnju, branje lekovitog bilja, sakupljanje šumskih plodova i druge rekreativne aktivnosti u prirodi.

Cenovnik usluga
soba vrsta usluge period
01.03.-15.06. 16.06.-15.09. 16.09.-31.10.
dvokrevetna soba polupansion 4.300,00 4.700,00 4.300,00
trokrevetna soba polupansion 4.300,00 4.700,00 4.300,00

Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

Deca do tri godine ne plaćaju, a od 3 do 10 godina plaćaju:

  • 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu,

  • 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.

Za boravak kraći od tri dana cena pansionskih usluga se uvećava za 15%.

Gosti koji imaju uslugu polupansiona i pansiona ne plaćaju korišćenje bazena.


Rezervacije i politika otkazivanja :


Vaša rezervacija smatra se važećom tek nakon potvrde od strane Domaćinstva Milojević u slučaju raspoloživosti slobodnih smeštajnih kapaciteta za traženi period i nakon uplate 30% depozita od ukupne cene usluge.

U slučaju otkazivanja rezervacije Domaćinstvo Milojević ima pravo da zadrži celokupan prethodno uplaćeni iznos.


Za sve eventualne nejasnoće i pitanja vezano za politiku rezervacija i otkazivanja slobodno nas kontaktirajte.